×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - 29 شهریور - 1397  
true
false

مجله اینترنتی دیس لاو:

یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷

وب سایت بدونیم: باسبوسا از دسرهای خوشمزه خاور میانه ست که به روش های مختلفی درست میشه و بدونیم دستور تهیه این کیک رو به روش سنتی مصری ها براتون آورده.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
مواد مورد نیاز برای کیک:

  •         ۱ پیمانه ماست
  •         ۱۰ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •         ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  •         ۱/۳ پیمانه شکر
  •         ۱ پیمانه شکر
  •         ۲ پیمانه آرد سمولینا
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
مواد مورد نیاز برای شیره دارچین:
 

  •         ۲ پیمانه آب
  •         ۱ و نیم پیمانه شکر سفید
  •         ¼ قاشق غذاخوری آب لیمو
  •         ۱ عدد چوب دارچین
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
مواد مورد نیاز برای تزئین روی کیک:

  •         ¼ پیمانه پودر نارگیل
  •         ¼ پیمانه بادام

آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری  

 
طرزتهیه:

۱٫ ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
۲٫ قالب کیک را چرب کنید. برای درست کردن این کیک از ظروف شیشه ای استفاده نکنید.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
۳٫ یک عدد کاغذ روغنی داخل ظرف قرار دهید تا کیک به قالب نچسبد.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
۴٫ شکر و ماست را داخل ظرف جداگانه ای با هم مخلوط کنید.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
۵٫ سپس ۲ پیمانه آرد سمولینا، ۱/۳ پیمانه شیر، ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر و ۱۰ قاشق غذاخوری کره را به آن اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید. به مدت ۳ الی ۵ دقیقه مواد را کنار بگذارید تا کره کاملا جذب خمیر شود.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
۶٫ سپس خمیر را داخل قالب بریزید.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
۷٫ به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک را داخل فر قرار دهید. تا زمانی که روی کیک طلایی قهوه ای شود.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
۸٫ ۱ و نیم پیمانه شکر، ۲ پیمانه آب و چوب دارچین را داخل ظرفی بریزید. و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود. سپس گاز را خاموش کنید.
 
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
۹٫ ¼ قاشق غذاخوری آب لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از این که شیره سرد شد چوب دارچین را از داخل آن بردارید.
 
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری  
۱۰٫ بعد از این که کیک را از فر بیرون آوردید مثلثی شکل برش بزنید و شیره را فورا روی کیک بریزید. سپس دوباره کیک را داخل فر قرار دهید. فر را خاموش کنید، درب فر را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید کیک کمی سرد شود تا زمانی که شیره کاملا جذب کیک شود.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
۱۱٫ کیک را مثلثی برش بزنید و روی آن را با پودر نارگیل و بادام خرد شده تزئین کنید. البته می توانید به جای بادام، بادام زمینی هم برای تزئین این کیک استفاده کنید.
 
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری  
 
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری  

منبع: برترین‌ها

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false