×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - 1 مهر - 1397  
true
false

مجله اینترنتی دیس لاو:

طرز تهیه کباب تابه‌ ای ترکیه

طرز تهیه کباب تابه‌ ای ترکیه

کباب تابه‌ ای ترکیه نوعی کباب تهیه شده از گوشت چرخ کرده است که به راحتی در تابه و بر روی اجاق گاز درست می‌شود و از آنجا که طعم و مزه آن به کباب کوبیده بسیار نزدیک است می‌تواند برای افراد علاقه‌مند به طعم کباب گزینه مناسبی باشد.
ستاره | سرویس آشپزی – کباب تابه‌ای نوعی غذای مناسب برای دوستداران کباب است که بدون نیاز به آتش زغال درست می‌شود و از نظر طعم و مزه، با کباب کوبیده سرخ شده روی آتش مستقیم یا گریل شده برابری می‌کند. برای درست کردن کباب تابه ای ترکیه، گوشت چرخ کرده را بدون آب در تابه حرارت می‌دهند تا در روغن خود سرخ شود. این گوشت سرخ کرده را کباب دیگی نیز می‌نامند و برای طبخ آن معمولا درب تابه یا دیگ را می‌بندند و مدتی گوشت را روی حرارت ملایم می‌پزند؛ به این ترتیب گوشت در بخار خود حرارت می‌بیند و حالت گوشت پخته را پیدا می‌کند.

طرز تهیه کباب تابه ای ترکیه


این غذا برای ۲ نفر مناسب است.
زمان آماده سازی مواد اولیه ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار ۴۰ دقیقه است.


مواد لازم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
سیب زمینی متوسط۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
سس گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زعفران ساییده۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱/۲ قاشق چایخوری
آب جوشبه میزان لازم
دستور تهیه:
  1. گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته، پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و همراه با نمک، زردچوبه و فلفل به گوشت اضافه کنید.

    گوشت چرخ کرده و ادویه

  2. مواد را با دست خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا مانند خمیر شده و حالت چسبندگی پیدا کنند.
  3. مواد را به طور یکنواخت کف تابه‌ نچسبی پهن کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. نیازی به افزودن روغن به تابه نیست. در ضمن سعی کنید مواد را در یک لایه نازک کف تابه پهن کنید، زیرا پس از پختن ضخیم‌تر می‌شود.

    ورز دادن گوشت و پهن کردن در تابه

  4. درب تابه را ببندید، ۴-۳ دقیقه صبر کنید تا کباب روی حرارت متوسط بپزد و آب بیندازد.
  5. در این زمان حرارت را کمتر کنید و با یک قاشق پلاستیکی روی گوشت برش‌های موازی ایجاد کنید.

    ایجاد برش روی گوشت

  6. سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. گوجه فرنگی را به صورت حلقه‌ای برش بزنید. حلقه‌های گوجه فرنگی و سیب زمینی را روی کباب تابه‌ای بچینید.
  7. کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید. درب تابه را بسته و اجازه دهید کباب روی حرارت ملایم بپزد.

    چیدن حلقه های سیب زمینی و گوجه فرنگی روی گوشت و افزودن روغن

  8. در اواسط پخت، سس گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی رنده شده را در کاسه‌ای ریخته و زعفران را به آن اضافه کنید. کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا سس رقیقی به دست آید، سپس این سس را روی کباب بدهید.

    افزودن سس گوجه فرنگی

  9. درب تابه را بسته و ۴۰-۳۰ دقیقه فرصت دهید تا سس غلیظ شود و سیب زمینی‌ها نرم و پخته شوند.
  10. کباب را در ظرف سرو قرار دهید و با نان یا برنج میل کنید.

کباب تابه ای ترکیه یکی از غذا‌های ساده‌ای است که در مواقعی که وقت کافی برای آشپزی ندارید می‌تواند گزینه مناسبی باشد. اکثر افراد طرز تهیه این غذا را می‌دانند، ولی آنچه باعث متفاوت شدن طعم این کباب می‌شود نکاتی است که باید در طبخ آن رعایت شود.

چند نکته مهم و اصولی در طرز تهیه کباب تابه ای ترکیه

  • برای تهیه کباب تابه ای ترکیه بهتر است از گوشت کم‌چرب استفاده کنید.
  • پس از رنده کردن پیاز، حتما آب آن را بگیرید.
  • مواد کباب تابه‌ای را خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.
  • برای تهیه کباب تابه ای ترکیه به روش سنتی از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند به نسبت مساوی استفاده می‌شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید سیب زمینی را خلالی خرد کرده و پس از سرخ کردن کنار کباب تابه‌ای قرار دهید.
  • تهیه سس گوجه فرنگی برای کباب تابه‌ای ضروری نیست و می‌توانید از گوجه فرنگی و فلفل سبز سرخ شده در کنار آن استفاده کنید. اما اگر می‌خواهید کباب تابه‌ای شما نرم شده و با طعم سس گوجه فرنگی ادغام شود، می‌توانید از این سس روی کباب بدهید.

فیروزه حدادی

منبع: ستاره

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false