×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - 31 خرداد - 1397  
true
false

مجله اینترنتی دیس لاو:

پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۷
وب سایت سر آشپز: در مورد خواص کلم خیلی شنیده ایم اما خوردن کلم کار آسانی نیست و با ذائقه هرکسی جور نمی شود اما اگر این آموزش آشپزی را دنبال کنید حتماً نظرتان در مورد خوردن کلم تغییر می کند.

 
 مواد لازم:

  • استاک مرغ یک لیتر
  • مرغ پخته و ساتوری شده یک دوم پ
  • کلم بروکلی ۱۵۰ تا دویست گرم  
  • جو پرک یک پیمانه پر
  • سیر یک حبه
  • جعفری ریز شده یک سوم پیمانه
  • قارچ خرد شده یک دوم پیمانه
  • شیر دو پیمانه
  • خامه یک ق غ
  • نمک و فلفل سیاه و اب لیمو تازه به میزان لازم

سوپ کلم
 

طرز تهیه:

 ۱٫ استاک مرغو اماده میکنیم تشکیل میشه از اسلکت مرغ و مقداری از گوشت مرغ هر قسمتی دوست داشتید و مقداری آب و  یک حبه سیر و یک عدد پیاز و یک عدد هویج و نمک و فلفل و زرد چوبه رو حرارت میزارید و اجازه میدید کاملااا پخته بشه سپس صافش کنید .

۲  .عصاره ای که میمونه استاک مرغه میتونید بسته بندی کنید و تو فریزر نگهداری کنید و مواقعی که سوپ درست میکنید اماده داشته باشید

۳٫استاک رو داخل قابلمه میریزیم جو رو میشوریم داخل قابلمه میریزیم به ترتیب بروکلی و قارچ رو هم اصافه میکنیم  سپس مرغ ساطوری رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم جو کاملا پخته بشه و حسابی غلیظ بشه در اخر شیر رو اضافه میکنیم و جعفری ریز شده

۴٫شیر رو کم کم اضافه کنید تا غلظت سوپتون دستتون بیاد حالا یا کمتر یا بیشتر از میزان ذکر شده در مواد اولیه

۵٫در اخر تست مزه . نمک و فلفل اضافه میکنیم بعد پنج دقیقه از حرارت برمیداریم و خامه رو با مقداری مواد سوپ مخلوط میکنیم که هم دما با سوپ بشه و سوپمون نبره به اصطلاح . بعد داخل ظرف سرو میکشیم و با اب لیمو تازه نوش جان میکنیم .

*اگر از جو پوست کنده استفاده میکنید حتما جو رو جدا گونه بپزید

منبع: برترین‌ها

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false