×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - 28 مهر - 1397  
true
false

مجله اینترنتی دیس لاو:

قارچ ، قارچ دکمه ای

طرز تهیه کاسترول قارچ + نکات خرید و پخت قارچ

طرز تهیه کاسرول قارچ

قارچی که از نظر علمی به نام قارچ دکمه ای شناخته می شود یکی از غذاها در کل دنیا است. هم چنین به خاطر بافت و طعم منحصر به فرد آن مشهور است. امروز در آشپزخونه نمناک می خواهیم دستور غذایی فوق العاده را با قارچ برای شما به اشتراک بگذاریم. حتما میهمانان و خانواده تان لذت خواهند برد – علاوه بر این ، مغذی است ! 
 
 قارچ
 

مواد مغذی و فواید قارچ

قارچ ها حدود ۲۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم دارند. آن ها برای افراد ی که رژیم دارند و می خواهند از چاقی و دیابت جلوگیری کنند عالی است . قارچ ها فاقد کلسترول هستند اما فیبر زیادی دارند.قارچ ها باعث می شود که احساس سیری بیشتری کنید.به دلیل مقدار زیادی از ویتامین های B، منیزیم و روی در آن ها، آن ها برای سیستم عصبی و استخوان هم خوب هستند ، به علاوه قارچ ها شامل عناصر کمیاب ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند. سلنیوم و ویتامین د به مبارزه به سلول های T کمک می کنند و دی ان ای را ترمیم می کنند ، مثلا، از شما در برابر بسیاری از بیماری ها محافظت می کنند. پتاسیم برای سلامت قلبی و عروقی افراد خوب است چون به بدن کمک می کند سموم را دفع کنند.
 
قارچ
 

چگونه باید قارچ مناسب برای آشپزی انتخاب کنید 

نوع و کیفیت قارچ ها به آنچه که می خواهید درست کنید بستگی دارد . اگر قارچ درست را انتخاب کنید، مطمئن شوید مواد اولیه و با کیفیت بالا و طعم عالی داشته باشید.
توصیه هایی برای خرید قارچ تازه
  • از قارچ با خال های تیره اجتناب کنید؛ این نشانه این است که تازه نیستند.آن ها باید سفید یا خیلی روشن باشند. 
  • مطمئن شوید آن ها در مکانی خنک نگهداری شده اند چون دمای که نگه داری می شوند بر این که چقدر بعد از خرید طول می کشد تا سالم بماند تاثیرمی گذارد.
  • ایده خوبی نیست که آن ها را مدت طولانی در خانه نگه دارید، دو روز آنها را بیشتر نگه ندارید.
  • قارچهایی که برای مصرف آماده هستند، زمانی که فشارشان می دهید سفت است ونرم نیست.
  • قارچ هایی را بخرید که وقتی لمس می کنید چسبنده و خشک باشند . 
  • از خرید قارچ با بوی مرطوب خودداری کنید، نشانه این است که آن ها به تاریخ انقضا نزدیک هستند.
 
قارچ

چگونه قارچ را بپزید 

زمانی که قارچ را می جوشانید یا سرخ می کنید ، آب یا روغن مورد استفاده بسیاری از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها را حفظ می کنند . این فرآیندها همچنین میزان پروتیین و کربوهیدرات های آن ها را کاهش می دهند. بهتر است فقط برای مدت کوتاهی آن ها را بپزید. از طرف دیگر، اگر قارچ ها را سرخ یا بپزید به نظر می رسد آنتی اکسیدان آن ها افزایش می یابد.

دستور قارچ کاسرول و تخم مرغ 

کاسرول منبعی بزرگ پروتئین ( هم حیوان و هم سبزیجات ) است. این ترکیب کاملی از مواد غذایی و طعم است. این دستور پخت برای پنج نفر است. 

مواد لازم برای تهیه کاسرول قارچ

  • ۵ عدد تخم مرغ ( ۳۰۰ گرم ) 
  • ۱ عدد فلفل چیلی، خرد شده ( ۳ گرم ) 
  • روغن زیتون بکر 
  • ۲ تکه نان، ( ۴۰ گرم )
  • ۱ عدد پیاز ریز خرد شده ( ۳۰ گرم ) 
  • نصف فنجان پنیردلمه شده یا پنیر سفید ( ۱۵۰ گرم ) 
  • نمک،برای مزه دار کردن 
  • ۱ قاشق سوپ خوری جعفری، ریز خرد شده ( ۱۰ گرم ) 
  • قارچ خرد شده ( ۵۰۰ گرم ) 
  • ۱ فلفل قرمز سرخ شده، خرد شده( ۳۰ گرم ) 
  • ۱ فلفل سبز سرخ شده، خرد شده ( ۳۰ گرم ) 
  • دو حبه سیر، خرد شده
 قارچ

مراحل تهیه و آماده سازی کاسرول قارچ

  • اول، فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
  • کمی روغن به کاسرول اضافه کنید. سیر و فلفل چیلی را اضافه کرده و در فر بگذارید تا حدود ۵ دقیقه بپزد.
  • پیاز و قارچ ها را اضافه کنید تا زمانی که تمام مواد تشکیل دهنده به خوبی مخلوط شوند به هم بزنید. 
  • سپس فلفل کبابی و نان را به آن اضافه کنید. 
  • کمی روغن اضافه و چند دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید ؛ بشقاب را بردارید و تخم مرغ را اضافه کنید. 
  • سپس چاشنی را با نمک و جعفری بخورید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. 
  • وقتی کاسرول را از فر بیرون می آورید ، پنیر را روی آن بریزید. 
این غذا را سرو کنید و از آن لذت ببرید. 

نکات خرید و طرز تهیه کاسترول قارچ

منبع: نمناک

true
برچسب ها : ,
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false