×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - 3 خرداد - 1397  
true
false

مجله اینترنتی دیس لاو:

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

مجله سرآشپز – مریم احمدی شرف: نودل غذایی پرطرفدار و خوشمزه است. در این مطلب طرز تهیه نوع متفاوتی از نودل یعنی نودل با گشنیز و کنجد و میگو را برایتان آورده ایم.

مواد مورد نیاز:

  • نودل: ۱۰۰ گرم
    میگو (پوست گرفته شده): ۱۰۰ گرم
    سیر (خرد شده): ۱ حبه
    پیازچه (خرد شده): ۱ عدد
    فلفل چیلی قرمز: ۱ عدد
    گشنیز تازه (خرد شده): ۳۰ گرم
    کنجد: ۱ قاشق چای خوری
    آب لیمو ترش تازه: ۲ قاشق سوپ خوری
    روغن کنجد: ۱ قاشق چای خوری
    روغن مایع: ۲ قاشق سوپ خوری

نودل گشنیز و کنجد؛ طعمی متفاوت

روش پخت

  1. میگو را به مدت ۳ دقیقه درون آب و نمک در حال جوش ریخته تا پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
  2. سیر، پیازچه، فلفل چیلی و گشنیز را درون دستگاه غذاساز ریخته و خوب پوره کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
  3. نودل را درون قابلمه ای حاوی آب جوش ریخته و به مدت ۴ دقیقه (یا طبق زمان روی بسته آن) بگذارید تا بپزد. بعد آن را آبکش کنید.
  4. روغن مایع را درون تابه ای چدنی (وُک) گرم کرده، سپس پوره مواد را درون آن ریخته و به مدت ۱ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید.
  5. بعد میگوی پخته شده را به آن افزوده و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید.
  6. سپس آب لیموترش را بیفزایید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  7. نودل پخته شده را همراه با روغن کنجد به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
  8. سپس کنجد را روی آن ریخته و سرو کنید.

منبع: برترین‌ها

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false